onsdag, november 05, 2008

Muleum

Er nå ferdig med Muleum, eller det vil si for en god stund siden... :S ehehe...men har dessverre ikke hatt tilgang til internett siden min pc er teit og den stasjonære låste seg inne på datarommet(dørhåndtaket falt av innenifra, så vi fikk ikke opp døren..) men nå er begge ting fiksa, store pc-en er blitt snakket til for å ha oppført seg så uansvarlig, og den lille fikk behandling for sin interentt-frykt, så alt er i skjønneste orden. :)
Muleum var en ganske god bok, litt spesiell, men hva kan man egentlig forvente av Erlend Loe. Den ble skrevet som en dagbok fra hennes side, altså hovedpersonen, så..du skjønner. det er på en måte hun som skriver useriøst, ikke selve forfatteren, han tar det på alvor.. håper du forstod noe av dette babbelet.
må si jeg følte veldig med henne, siden alt er beskrevet fra hvordan hun føler og ser ting, ikke fra en 3. person eller flue på veggen. synes den avogtil var litt forutsigbar, men det gjorde ikke noe, det var ikke noe som eg irriterte meg over.
tenker eg ikke skal si noe særlig om handlingen, annet enn at hun ønsker å dø, men vil ikke lage noe drama så folk skal tro hun roper etter hjelp, hun vil bare dø og komme seg vekk fra dette livet. Det er psykologen, eller psykogeir som hun misliker sterkt, som har sagt at hun skal skrive dagbok, noe hun da har gått med på. resten får du lese sjøl :P

1 kommentar:

  1. Pappa har begynt å lese den nå :) (det vil si høre den på lydbok)

    SvarSlett