lørdag, november 08, 2008

The Remains of the Day, og litt mer.

Er nå ferdig med Sputnik Sweetheart... en litt merkelig bok må jeg si, og jeg tror ikke jeg helt forstod den (noe som er litt irriterende). Men så tror jeg heller ikke det er meningen at den skal forstås, den prøver liksom å beskrive følelser ved handling, og derfor blir handlingen veldig bisarr... Hvis du vil lese denne tror jeg kanskje du bør lese noe av Kazuo Ishiguro først. Han er også japansk, og skriver litt uforståelige bøker ( i vertfall Never Let Me Go), men de er mer forståelige. :)

Jeg har begynt å lese The Remains of the Day av Kazuo Ishiguro nå. Det er dagboken til en engelsk butler etter andre verdenskrig. Han har dratt på en liten roadtrip, og som jeg kan se tror jeg boken er lagt over seks dager. Han prater for det meste om hva en god butler er og hva det vil si å ha verdighet. Tror det er en bra bok, men er en smule distrahert fordi jeg akkurat har hentet The Pillars of the Earth på biblioteket, som jeg gleder meg veldig til å lese. Det er en mursteinbok, og jeg er derfor litt redd for at jeg ikke skal bli ferdig før lånefristen (tror det er folk på venteliste).

Skal snart skrive en liten oppdatering om de filmene jeg har sett...

Har sett at biblioteket her kun har Muleum på dansk :( humf. Men jeg skal lese den en gang.

Har foresten lagt en link til som jeg tror du kommer til å like :) Jeg syntes i vertfall den er litt artig og inspirerende.

Klem

2 kommentarer:

  1. Helt nederst på siden, der alle linkene våre står :)

    SvarSlett