lørdag, juni 13, 2009

Sommer!! :D

Nå er det jo straks sommer, og jeg har i vertfall merket at aktiviteten her har minket den siste måneden. Eksamen er nok skyld i det... jeg har i vertfall ikke lest spesielt mye den siste måneden, men det er alltid greit å lese to sider bare for å få tankene over på noe annet.
Eksamene er snart ferdig for min del, men det blir nok ganske stille over sommeren selv om. Hvis det ikke regner hele ferien da... Uansett så regner jeg med å tilbringe masse av den sammen med DEG! :)

tudelidu

1 kommentar:

 1. Pernille Sørdal18. juli 2009 kl. 20:38

  Hei jenter, håper de har det bra!

  Finfin blogg, heilt etter mitt hjarte! :)
  Har så langt i sommar lest World without end (som Pillars of the Earth var den god underhaldning men herlighet så slitsomt det virkar å leve i middelalderen! Snakkar om maktkamp og intriger). Har òg kost meg med Q & A som filmen Slumdog Millionaire er basert på -har ikkje sett filmen, men boka var kjempefin! Reknar med at ein del blir borte i filmen men slik er det jo.

  Elles må eg innrømme at eg har ein lei tendens: når eg skal kose meg med ei god bok les eg oftast oppatt bøker eg har lest før... Som å treffe ein god ven, eg veit kva eg får og slepp å anstrenge meg for å bli kjent med eit nytt menneske. Det går ofte i Synnøve Solbakken, ufatteleg romantisk!...
  Skal prøve å følge med på bloggen så ikkje gi dykk!

  Klem

  SvarSlett