torsdag, august 06, 2009

Misunnelig...

Tjo hei!

Nå sitter jeg her på jobb, tingen med å være sommervikar som telefonsvarer, er at ingenting skjer, alle andre er på ferie og. Så derfor skriver jeg her. Nå har det seg sånn at vi skal treffes om 8 timer ca nede på Bryggen (eller Tyskerbryggen..? Hva skal man kalle den nå?), men likevel føler jeg et behov for å skrive litt til deg her. Og til alle andre som måtte føle for å lese, har lagt merke til at vi plutselig er blitt litt flere :) Oj! Du Elma? kanskje vi skulle lage en sånn anbefalingsliste fra andre folk? Sånn at man kan komme med forslag? hm-hm, noko å gruble over.
Jeg må si, denne sommeren har jeg måtte innrømme å være litt misunnelig på deg, eller ikke misunnelig, men... skulle ønske jeg kunne vært med deg :) Du skal på Coldplay... COLDPLAY!
Ja, eg vet, det finnes sikkert litt svarte-billetter enda, men marianne har lite råd, og har jeg forstått rett så er de ganske dyre. Derfor, kremt-kremt, har jeg bestemt at du skal skrive en liten blogg, eller et handlingsreferat om du vil, om nettopp dette lille sang-treffet. Bare hvis du vil såklart. Det er ikke helt diktatur :P (enda..! Mohahahah..!)
Men så kan du skrive ned de sangene de spilte, ikke alle såklart, men de du husker best, legge ut bilder, stemning, om du fikk hive undikken din på et bandmedlem(alltid et høydepunkt) og i såfall hvor du traff ( hode: 10 poeng, mikrofon: 5 poeng, overkropp: 4 poeng, føtter: 2 poeng) Her er det viktig å legge merke til at disse poengene ikke gjelder på andre personer enn de på scenen, så ikke driv å kast undertøy på vilt fremmede, det liker ikke folk. Men kanskje scenearbeiderene hadde likt det? At en søt jente som står og roper og hyler " I love YOU, dere gjør en KJEMPE JOBB!! WOOHOO!!! " og slenger truser etter dem. Endelig noen som heier p ådem liksom, de gjør jo den jobben! Alle hater dem, siden man da må vente på bandet, men tenk! uten dem ville det ikke vært mulig. Kan du ikke gjjøre det Elma? Altså, behold trusa på, for all del, men heie og rope litt til dem så flink de er? Ja :) Da blir de sikkert glade. Jeg hadde blitt det.
Men så ta med deg kamera (og antageligvis en 10 pk. H&M bomullstruser) og rist deg løs min kjære! Shake your groove thing, shake your groove thing, yeye! The Queen of Headbanging, det er deg
Så, min majestet, ha en knall opplevelse!!

Dratt til Bloksberg:
Marianne

4 kommentarer:

 1. hahahahaha :P Spørs om jeg slipper inn med så mange truser.... men jeg skal nok gi en liten rapport ;) Jeg kan jo filme litt med kameraet mitt.

  Veldig god idée med at folk kan legge igjen bokforslag, selv om jeg ikke tror det er så mange som kommer innom her. Men god idée! :)

  <3

  SvarSlett
 2. jaja, liv hadde vært innom her, så pernille hadde lagt igjen en liten beskjed, det er faktisk en fordobling det skal jeg si deg :P hehehe
  Å ja!
  filme masse sånn at jeg kan høre jeg også :)
  kanskje du kan ringe meg en gang under konserten? ta opp hvis de spiller "marianne", noe eg tviler på, men likevell :P

  SvarSlett
 3. men du elma? du som er en sånn smarting, eg stumpet over en gåte her, som eg ikke fikk til å stemme, kunne du sett på den?
  meg som har laget den siste kommentaren neders under gåten.
  http://www.gåter.no/matten%C3%B8tter/grubliser/farge-p%C3%A5-hatt

  SvarSlett
 4. Jeg tror det er noe feil i gåten, sånn som den første skrev... kjedelig.

  SvarSlett