søndag, november 16, 2008

mye på hjertet

hehe, så Made of Honour i går kveld.En fryktelig koselig film, så den siden du snakket så varmt om den, elma:)
Jeg må innrømme at jeg spesielt likte det skotsrutete miniskjørtet mr. Dempsey gikk i ;), moro.

det er Patrick han heter til fornavn, har jeg rett? hehe, så en gammel film på tv her forleden, hvor det i introen stod at Patrick Dempsey var med i den, eg husket ikke hvem det var, eg kjenner han bedre som dr. shepherd :P. siden dette var en gammel film, så var ikke patrick mye til mann, nærmere ei lita gutekvalp på runt 17 år, og eg kjente han ikke igjen med en gang. halvveis ute i filmen så fikk han et sånt uttrykk som han ofte får når i grey's, litt sånn halvsmil etc, og da skjønte eg det da, hehe, lo godt av meg selv. eneste grunnen til at eg hadde fortsatt å se på den var nettopp fordi dette mysteriummet plaget nesen av meg. ja, etter eg løste det, så måtte eg innrømme at filmen var rett og slett rumpedårlig og ville ikke se mere.

følte eg nesten måtte dele dette. må bare beklage mangelen på store bokstaver, men er litt giddalaus i dag, eg startet bra i begynnelsen, men skeiet ut. jaja, håper du ikke lider store kvaler av mine grammatiske slubberter.

som sagt på listen så leser eg, eller skal begynne å lese miss Garnet's Angel, hvor det i begynnelsen står noe veldig søtt og fint noe som eg må dele med deg:)

If some people really see angels, where others only see empty space, let them paint the angels..John Ruskin.

takk og god natt( er fullt klar over at klokken er kun er fire, men jeg er sliten og trøtt, og synes at jeg skal få lov å si god natt når jeg føler for det, uten å bli kritisert over at det ikke stemmer overens med samfunnets normer om når på døgnet man skal si slike hyggelige gester som uttrykker affeksjon og varme.. dette var ikke tilberegnet deg, men til de andre der ute)

~manne~

1 kommentar:

  1. hihi, du er søt når du er overtrøtt, så nå skal jeg skrive hele denne kommentaren med små bokstaver til ære for din trøtthet.
    jeg kan ikke huske hva mc dreamy heter, men mc dreamy er nok for meg :)
    jeg så love actually i går.... aaaah :) blir så glad av den filmen. og så er jeg snart ferdig med butler-boken min. den var så som så, jeg sitter og venter på at det skal skje noe dramatisk på de siste sidene. og foresten så står det at du leser volvo lastvagnar.

    SvarSlett